Butter
Butter ist sehr lecker auf Brot und lässt sich auch sehr gut zum Kochen verwenden. Einfach gegen Ende des Kochvorgangs ein Stück ins Essen geben und BOOM: Geschmacksexplosion!
Wikipedia definert Butter wie folgt: "Butter (mittelhochdeutsch buter, althochdeutsch butera, über lateinisch butyrum von altgriechisch βούτυρον boútyron, deutsch ‚Kuhmilchquark‘) ist ein meist aus dem Rahm von Milch hergestelltes Streichfett. Überwiegend wird Butter aus Kuhmilch hergestellt, es gibt jedoch auch Butter aus Schafmilch und Ziegenmilch."
32 recipes containing butter
-
Tortellini with Mushroom Filling
1h
-
Herb Butter
10 min
-
Lasagne
2h
-
Scrambled Eggs with Tomatoes and Mushrooms
15 min
-
Pumpkin Risotto
45 min
-
Ginger Bread
30 min
-
Spitzbuben
25 min
-
South Tyrolean Pumpkin Dumplings on Yellow Beetroot Carpaccio
1h
-
Zucchini Lasagne
30 min
-
Creamy Mushroom Risotto
30 min
-
South Tyrolean Buckwheat Cake
30 min
-
Cinnamon Rolls
1h
-
South Tyrolean mushroom dumplings with oven squash and foamed sage butter
40 min
-
Beetroot Risotto with Goat's Cream Cheese
30 min
-
Salmon Tagliatelle
30 min
-
Carrot-potato mash with sautéed mushrooms
15 min
-
South Tyrolean Schlutzkrapfen
1h 20 min
-
South Tyrolean Spinach Curd Dumplings
40 min
-
Burger Buns
40 min
-
Apple Pie
35 min
-
Citrus Risotto with Prawns
30 min
-
Marble Cake
20 min
-
Salmon with Potato Celery Mash and Romanesco
30 min
-
Potato Dumplings with Goat's Cream Cheese
1h
-
South Tyrolean Chard Spinach Dumplings on Carrot Puree
40 min
-
Vanillekipferl
30 min
-
South Tyrolean Cheese Dumplings with Peperonata
1h
-
South Tyrolean Asparagus with Boznersauce
15 min
-
Asparagus Risotto
30 min
-
Springtime Quiche
30 min
-
Creamy Tomato Pasta alla Vodka
10 min
-
Chocolate Chip Cookies
15 min